З Днем працівників торгівлі!

Завжди і у всі часи його величність торгівля мала найважливіше значення в економічному житті переважної більшості регіонів. Життя будь-якої повноцінної держави не можливо уявити без хороших і розвинених торгових відносин. Професія “продавець” одна з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій у світі.

Підкреслюючи глибоке визнання і колосальну соціальну відповідальність перед працівниками торговельних організацій, а так само працюючих з ними в тісній співпраці працівниками комунального господарства і побутового обслуговування, ще в 1966-му році в Радянському Союзі було встановлено щорічне професійне свято, яке стало відзначатися в четверту неділю липня.  В Україні “День працівників торгівлі” святкується в останню неділю липня на підставі  Указу Президента України від 5.03.1995 № 427/95.

Торговельна справа – це справді одна з найдавніших в історії людства. Торгівля – це одна з основних рушійних сил, яка допомагає людям здійснювати не тільки купівлю-продаж, але перш за все постійно є засобом спілкування різних людей один з одним.

Вітаємо тих людей, які мають безпосередній стосунок до торгової справи! Зі святом вас, працівники торгівлі! Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту в сім’ях, вдячності від покупців за відмінне обслуговування. Хай з кожним днем зміцнюється престиж обраної вами професії, хай успіх та щастя будуть вашими супутниками назавжди. І нехай не тільки дане свято, але і все ваше повсякденне життя буде сповнене радості, добра і щастя!

 З повагою відділ підприємництва та споживчого ринку

Додати коментар