Святий Миколай із солодощами вже завітав у кілька родин громади

День Святого  Миколая – найулюбленіше свято  не тільки дітей, а й дорослих, адже 19 грудня з усмішкою на обличчі прокидається кожен, шукаючи під подушкою подарунок. Традиція залучення благодійників до лав помічників Святого Миколая є поширеною у всьому світі. Його помічники є і в нашій громаді. Щоб дітлахи родин, що перебувають у складних життєвих обставинах отримали привітання та подарунок, Святому Миколаєві (Олександр Борисюк) допомогли заступник міського голови Оксана Степаненко і директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Борисюк.

Так напередодні, 18 грудня, Святий Миколай зі своїми помічницями відвідали прийомну родину Сугак Ольги Володимирівни і Сугака Віктора Миколайович, які виховують 3 дітей; патронатну родину Дудко Наталії Леонідівни та Дудка Євгенія Владиславовича, у яких на вихованні 4 дітей (с. Гланишів) та жителів соціального гуртожитку, що в с. Гайшин: Долу Анну, Дяченко Наталію та Волинець Наталію – сім’ї, що перебувають в складних життєвих обставинах.

Солодощі від Дідуся-чарівника, напутні слова та іграшки стали гарним передвісником свята для дітлахів. Вони теж ретельно готувалися і, щоб порадувати Миколая, розповідали йому віршики та святкових пісень співали.

У День Святого Миколая ми всі стаємо трішечки дітьми: очікуємо подарунків, віримо в чудо, прагнемо добра, любові, щирості. Шановні дорослі, пам’ятаймо, що кожен з нас є своєрідним помічником Миколая. Тож обов’язково потрібно ділитися  своєю любов’ю, добром і щедрістю душі з дітьми, допомогти  їм відчути радість свята і самим радіти… від щирих дитячих емоцій.

 

Додати коментар