Весна подарувала жінці свято

«Свято весни»  відбулося у рамках реалізації проєкту «Служба медико-соціальної допомоги на дому, організація зустрічей та дозвілля жертв націонал-соціалізму у Переяславі-Хмельницькому». Проєкт  фінансується Німецьким фондом «Пам’ять, відповідальність і майбутнє».

4 березня на свою традиційну весняну зустріч зібралися учасники проєкту та волонтери.  Святково прикрашена лекційна зала Будинку освіти наповнилась радістю  та посмішками прекрасного жіноцтва. Їх теплими вітальними словами зустрічала молодь, запрошуючи до столу, на якому були виставлені солодощі.

«Подарував нам березень сьогодні свято, у келиху піднісши диво цвіт. Який вам титул Берегині дати, щоб перед  вами уклонився цілий світ». Такими словами розпочала святкову зустріч голова клубу «Пам’ять серця», керівник проєкту Анелія Ковальська. Вона представила учасників свята, гостей та артистів.

На адресу жінок  багато прекрасних слів  прозвучало у вітанні міського голови Тараса Костіна. Зокрема, він зазначив, що кожна жінка – це велика сила, яка здатна вистояти у будь-яких життєвих ситуаціях, бути прикладом для чоловіків, бути окрасою міста і держави. А головне – бути Берегинею роду і давати життя майбутнім поколінням.

Учасниць свята привітали також заступник міського голови Валентина Губенко та голова громадської організації «Дітей війни» Ольга Тесленко.

Не обійшлося і без сюрпризів. Це були вітання жінкам від членів клубу «Пам’ять серця» Василя Потупи, Павла Харченка та Олега Лисенка. У своїх виступах вони дуже лірично привітали жіноцтво  зі святом весни і побажали їм відчувати себе  такими, як в юності.

А свій весняний святковий концерт  презентували учасникам зібрання юні артисти ЗОШ І-ІІІ ст. №1 під керівництвом Володимира  Петриченка.

Це було свято вшанування жінки, свято неперевершених емоцій та весняної краси. Воно пройшло в атмосфері поваги і прекрасного настрою.

Додати коментар