Звернення голови Переяславської міської громади Вячеслава САУЛКА з нагоди Міжнародного дня інвалідів

3 грудня громадськість відзначає Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями засвідчуючи свою увагу до їхніх проблем.

Цей день не можна назвати святковим, проте він є доброю нагодою для переосмислення свого життя, дає можливість вивірити, що вже зроблено і що ще треба зробити для формування гідних умов життя людей з обмеженими фізичними можливостями.

За офіційними даними, нині в громаді проживає  чимало людей з особливими потребами. Вони, як ніхто, потребують нашої уваги і допомоги. І не тільки держава має дбати про цих людей: кожен з нас має глибоко усвідомлювати наскільки важлива їм наша підтримка.

Також зі словами глибокої шани звертаюся до людей з обмеженими фізичними можливостями, які, незважаючи на виклик долі, проявляють виняткову силу духу.

 Кожен день у житті людей з особливими потребами наповнений прагненням пристосуватися до самостійного життя у суспільстві, самовдосконалення, приносити радість собі та оточуючим. І незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легке своє існування в суспільстві не залишає їх. Головне для них, що життя є і воно продовжується.

 Тому, дозвольте побажати Вам доброго здоров’я, бадьорості духу, впевненості у завтрашньому дні, життя наповненого щедрим сонячним теплом, благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі труднощі сьогодення.

       Щастя і добра,  миру і злагоди Вам!

З повагою голова Переяславської міської громади                     Вячеслав САУЛКО

Додати коментар