Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, контролю за виконанням рішень ради, співпраці з органами самоорганізації населення, законності та правопорядку, запобігання і протидії корупції, охорони прав і законних інтересів громадян

21 липня 2017 року відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, депутатської етики, контролю за виконанням рішень ради, співпраці з органами самоорганізації населення, законності та правопорядку, запобігання і протидії корупції, охорони прав і законних інтересів громадян.

У засіданні прийняли участь Шинкар Ю.С. (голова комісії), Чорний О.М. (член комісії), Гончар В.В. (член комісії), Матвієнко О.В. (член комісії),         Чуян А.П. (член комісії), Бочарін П.П. (секретар ради), Гринець В.І. (керуюча справами виконкому).

Члени комісії розглянули 4 питання порядку денного чергової 39 сесії Переяслав-Хмельницької міської ради VII скликання та 1 додаткове питання, а саме:

  1. Про звіт виконання плану роботи Переяслав-Хмельницької міської ради за І півріччя 2017 року.
  1. Про затвердження плану роботи Переяслав-Хмельницької міської ради на IІ півріччя 2017 року.
  1. Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради сьомого скликання, затвердженого рішенням міської ради від 17.12.2015 №01-03-VII «Про утворення виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради сьомого скликання, визначення його чисельності, затвердження персонального складу».
  2. Про пропозицію повернення місту Переяслав-Хмельницький Київської області історичної назви «Переяслав».
  3. Про прохання розібратися на сесії по питанню розгляду документації розробленої ФОП Устич на воїна АТО Мандриченка А.О. на сесії Переяслав-Хмельницької міської ради щодо затвердження даного проекту та передати у власність Мандриченко А.О. земельної ділянки по вулиці Зустрічна 21.

Після обговорення члени комісії рекомендували до розгляду чергової        39 сесії Переяслав-Хмельницької міської ради VII скликання усі запропоновані проекти рішень.

 

 

 

Додати коментар