Педстудія вчителя географії Ольги Чемерис

24 листопада 2020 року  в онлайн режимі на платформі ZOOM проведене  перше заняття обласної педагогічної студії   вчителя географії  Переяславської гімназії Переяславської міської ради  Ольги Чемерис «Використання  мультимедійних засобів у навчанні географії та природознавства».

У заході взяли участь координатор майстер-класу Валерій Совенко, завідувач відділу географії, економіки та краєзнавства КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів» та 18 вчителів географії та природознавства закладів загальної середньої освіти Київщини.

На першому занятті педстудії була розглянута тема «Створення власних мультимедійних матеріалів». На початку заняття за допомогою картографічного сервісу  Google Планета Земля було проведено знайомство учасників студії та  здійснена віртуальна подорож Київщиною.  Під час заняття  учасники ознайомилися з комп’ютерними програмами  Mycollages, Padlet, Thinglink   та їх можливостями для використання на уроках.

 Вчителі переглянули запропоновані презентації, створені у програмах Prezi, Sway, Powtoon та отримали  практичні інструкції для їх створення. Також  учасників педстудії було ознайомлено з механізмом створення інтерактивних вправ у програмах LearningApps та Wordwall. У ході практичної частини вчителі географії та природознавства за допомогою інтерактивної дошки  Рadlet, виконали проект « Мої європейські мрії». Наприкінці заняття учасники отримали домашнє завдання .

Центр професійного розвитку педагогічних працівників

 

Додати коментар