Із професійним святом вітали працівників соцслужб міста

Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Встановлення цього професійного свята  –  вияв поваги до людей, завдяки яким втілюються у життя соціальні програми, контролюється трудова зайнятість громадян, здійснюється контроль за своєчасною виплатою заробітної плати, регулюються трудові відносини між працівником та роботодавцем надається вчасна допомога найнезахищенішим верствам населення нашої держави та міста зокрема.

Напередодні, тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, чия компетентність, працьовитість, душевне тепло служать людям у скрутних обставинах, з професійним святом вітала заступник міського голови Валентина Губенко до вітань долучилися директор Центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції Раїса Голованова і директор міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Любов Красова.

Кращим з кращих працівникам соцсфери Валентина Валеріївна вручила подяки, квіти та матеріальне заохочення. 

Шановні працівники соціальної сфери!

Ви, немов невразливий соціальний щит, стоїте на сторожі нашого суспільства та інтересів соціуму. Будьте завжди такими ж добрими і чуйними людьми з великою, чистою, порядною і світлою душею. Знайте, хороші вчинки повертаються у подвійному розмірі вдячності, тому нехай успіх і душевна радість оточують Вас і супроводжують в усіх Ваших починаннях.

Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, достатку і домашнього затишку, оптимізму і творчого зростання. Нехай Ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і далі служать людям і допомагають долати життєві труднощі, надаючи їм віри і впевненості в завтрашньому дні.

 

Додати коментар