“АТБ” біля вокзалу в Переяславі знову працює. Що змінилося після реконструкції?

Після кількамісячної реконструкції минулої суботи о 10-й годині розпочав роботу АТБ-маркет поблизу автовокзалу. Як і під час відкриття магазину цієї ж торговельної мережі, що відбулося двадцять днів тому на вулиці Покровській, перші сто покупців отримали в подарунок продуктові набори, дітей розважали дівчата-аніматорки – Переяслав.City.

Утім, хоча це був і день традиційного базару, і здавалося б, людей прийде на відкриття особливо багато, уже через двадцять хвилин усі охочі потрапили до торгової зали. Надалі зайти туди вже можна було вільно. Що ж змінилося в магазині, окрім того, що він набув зовні традиційного для торгової мережі “АТБ” темного кольору?

Тепер біля магазину є автостоянкаТепер біля магазину є автостоянкаАвтор: Валерій Шкребтієнко

Передусім привертає увагу, що відтепер ліворуч від входу обладнано паркувальний майданчик на кілька десятків автівок. Для цього довелося зняти металеву огорожу, і нині її з боку вулиці Б. Хмельницького немає. Паркуватися і надалі можна також у дворі магазину, якщо заїдете з боку вулиці Шкільної. Ще одна надвірна зміна – пандус для підйому візочків людей з інвалідністю облаштований з правого боку від входу до магазину, а не з лівого як раніше.

Вихід і вхід тепер на різні боки. Щоб потрапити до магазину, потрібно пройти ліворуч. Сам магазин вражає (особливо ж тих, хто бував у ньому до реконструкції), наскільки він великий – недовго й розгубитися. Нагадаємо, площа його – понад дві тисячі квадратних метрів, тобто він удвічі більший за свого нового побратима на Покровській. Але асортимент товарів поки що не тішить – залишається сподіватися, що магазин просто поспішали відкрити (час, як відомо, – це гроші) і згодом наповненість його зросте. Магазин має сім кас, у будні працюють не всі.

У торговій заліУ торговій заліАвтор: Валерій Шкребтієнко

Другий поверх віддано в оренду – там уже працюють магазини з продажу меблів та секонд-хенду.

І ще є одна новація – інтимного характеру. Якщо покупцеві “припече” до туалету, він може сміливо звертатися до охоронника, і той його відчинить: ця кімната спеціально передбачена для потреб гостей закладу.

Валерій Шкребтієнко

Додати коментар