У місті пройшов Всеукраїнський семінар-тренінг виховників Школи виховників джур

Із 9 по 11 жовтня в м. Переяславі на базі Переяслав-Хмельницького центру професійно-технічної освіти відбувся Всеукраїнський семінар-тренінг виховників Школи виховників джур Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Організаторами Школи виховників виступили Міністерство освіти і науки України, Міністерство молоді та спорту України, громадська організація «Молодіжний клуб джура», Український державний центр національно-патріотичного виховання та МБУ «Центр національного відродження».

У семінарі-тренінгу взяли участь 28 виховників з різних регіонів України. З нашого міста вишкіл пройшли педагогічні працівники ЗОШ №1, ЗОШ №2, ЗОШ №3, ЗОШ №4, ЗОШ №5 та Переяславської станції юних туристів.

Захід спрямований на підготовку громадських активістів, педагогів, які залучаються до організації і проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)».
Метою є підготовка тренерів, які в майбутньому будуть проводити вишколи для виховників “Джури”.
Крім інтеграційно-мотиваційного модулю гості міста мали змогу зустрітися з молодіжними лідерами Переяслава та пройтись пішохідною екскурсією «Стародавній Переяслав».

Додати коментар