Освітян міста привітали з Днем педагогічного працівника (Фото)

У першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівників освіти. Свято людей, професія яких  поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість.

 Із цієї нагоди у зоні відпочинку “Серце Переяслава” міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко, голова профспілки працівників освіти міста Анелія Ковальська привітали кращих з кращих представників навчальних та позашкільних закладів освіти міста. Традиційно для педагогів було підготовлено Подяки та Грамоти Міністерства освіти і науки, Київського обласного департаменту освіти, міської ради, відділу освіти та профспілки, квіти і щира людська вдячність.

Міський голова Тарас Костін: «Шановні педагоги! Бажаю всім набратися терпіння. У наших силах зараз тримати цей виклик часу і продовжувати свою роботу: вчителям – учити, учням – навчатися, зростати. Навчальний рік 2020–2021 стартував. І нехай він буде щасливим, цікавим і безпечним для кожного з вас, кожного вашого  учня та кожного члена вашої родини…»

Начальник відділу освіти Петро Ярмоленко: «Вітаю, шановні колеги, вас зі святом… Так, цей рік буде непростим. Навчання в умовах пандемії – це випробування як для дітей, так і для їх батьків і вчителів. Ми маємо насамперед дбати про здоров’я і безпеку кожного з нас та дотримуватися всіх вимог та рекомендацій МОЗ. На сьогодні учасники навчального процесу вже знайомі з принципами дистанційного та онлайн-навчання. Але для кожного новим буде дотримання правил захисту в умовах реальної школи, я знаю, що ці негаразди ми подолаємо спільно. Бажаю вам, шановні колеги міцного здоров’я, терпіння, витримки та лише вдячних учнів…»

Традиційно поетичними рядками захід прикрасила Анелія Віталіївна.

Освітяни тепло привітали своїх колег, які пішли в цьому році на заслужений відпочинок та побажали успіху молодим вчителям, в яких 2020-2021 навчальний рік став першим роком трудової діяльності в освітній галузі. 

                      Шановні освітяни Переяслава! Щиро вітаємо вас із професійним  святом –

                                                                      Днем працівників освіти!

Щодня ви виховуєте, збагачуєте підростаюче покоління знаннями, поєднуючи високий професіоналізм з життєвою мудрістю і безмежною любов’ю до дітей.

Щиро вдячні вам за творчу, самовіддану, подвижницьку працю, за педагогічну майстерність і безкорисливе добро, які ви повсякчас даруєте своїм вихованцям.

Зичимо вам міцного здоров’я, світлої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень!

 

Переяславська міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                                          Тарас КОСТІН

Додати коментар