У ЗОШ №7 незабаром День народження. Запрошуємо творчо привітати заклад

У цьому році виповнюється 25 років від того моменту, коли ЗОШ І-ІІІ ст. №7 гостинно відчинила двері для перших своїх учнів.
9 листопада 1995 року – день народження Переяславської загальноосвітньої школи №7.
Звичайно, ніхто не сподівався, що нам доведеться відзначати цей ювілей в умовах карантину, але такі реалії сьогодення. Тому всі заходи до 25-річчя навчального закладу доводиться проводити дистанційно.
Шановні учні, запрошуємо вас взяти участь у фестивалі творчої молоді «Таланти сьомої школи» до 25 річниці від дня відкриття нашого навчального закладу.
Ми неодноразово мали можливість переконатись у тому, що в нашій школі багато талановитих учнів, які люблять навчатись та мають багато різноманітних захоплень.
Якщо ви любите співати, танцювати, декламувати вірші, граєте театральні мініатюри чи вправні у грі на музичних інструментах – запишіть свій виступ на відео (телефон, фотоапарат чи відеокамера) та надішліть відео на адресу школи: zosh7vuh@ukr.net .
Якщо ви захоплюєтесь поезією чи пишете прозові твори – надсилайте свої твори нам!
Якщо ви маєте хист до малювання, аплікації чи створюєте різні вироби власними руками (лозоплетіння, соломка, вироби з дерева , пластику чи металу) – надсилайте фото, де ви демонструєте свої вироби (2 світлини: перша – виріб (робота учня), друга – на світлині повинен бути автор зі СВОЄЮ роботою).
Кращі роботи будуть опубліковані на сторінці школи у Facebook та на новому сайті школи. Найактивніші учасники творчого фестивалю отримають почесні грамоти та подарунки.
Термін подачі матеріалів: з 1 до 30 жовтня 2020 року.
Матеріали надсилаються на адресу школи: zosh7vuh@ukr.net .
Кожна робота повинна мати паспорт (повинна бути підписана): прізвище та ім’я автора, клас.
У кожній номінації учасник може подати не більше 3 (трьох) робіт.
Публікація робіт відбудеться з 2 до 9 листопада 2020 року.
Творчих вам успіхів!

Додати коментар