Привітання Шевченку Андрію Миколайовичу у День народження від місцевого самоврядування

Легендарний українець, наставник збірної України з футболу Андрій Шевченко 29 вересня відзначає свій 44-й День народження. Він збудував не лише кар’єру зіркового футболіста, а ще й тренера.

Андрій Шевченко нагороджений найвищою державною відзнакою – “Герой України”. Заслужений майстер спорту України. У 2003 році став першим українцем, який виграв Лігу Чемпіонів. У 2004 році став третім українцем, який отримав “Золотий м’яч” – приз, який вручається найкращому футболістові Європи. Шевченко – найкращий бомбардир збірної України в історії (48 м’ячів). Тричі ставав кращим бомбардиром Ліги чемпіонів, двічі – чемпіонату Італії. Другий бомбардир за всю історію “Мілана”. Шість разів визнавався найкращим футболістом України.

Із 2017 року – Почесний громадянин міста Переяслава (момент вручення нагрудного знаку та посвідчення на фото внизу).

           Шановний Андрію Миколайовичу!

Переяславська міська рада та виконавчий комітет                      вітають Вас із Днем народження!

Бажаємо Вам невичерпного оптимізму, натхнення й терпіння, підтримки у всіх Ваших добрих починаннях! Нехай примножуються плани і прагнення, а зусилля і справи сприяють розквіту нашого краю. Зичимо Вам щастя, радості, міцного здоров’я, гармонії і благополуччя, Божого благословення! Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення!

Міський голова                                                                             Тарас КОСТІН

Додати коментар