Київська обласна рада планує задокументувати юридично співпрацю з Університетом Григорія Сковороди в Переяславі

16 вересня 2020 року в.о. голови Київської обласної ради Тетяна Семенова зустрілася з деканом факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі, кандидатом політичних наук, доцентом Віталієм Коцуром. Також у спілкуванні взяв участь керуючий справами виконавчого апарату КОР В’ячеслав Кучер.

Сторони обговорили подальші кроки співпраці. Зокрема мова йшла про можливість проходження практики студентами  ВИШу в обласній раді.

«В університеті наразі працює факультет гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій, на якому діють дві нові кафедри. Це кафедри політології і публічного управління та адміністрування» – розповідає Віталій Коцур. «Крім того, з нинішнього року на базі Університету можна  отримати диплом магістра з бізнес адміністрування міжнародного зразка Швейцарської школи бізнесу Монтре» – додав декан новоствореного факультету.

Також було обговорено можливість проходження курсів навчання та підвищення кваліфікації для працівників державної служби і місцевого самоврядування.

«Впевнена, це буде корисна співпраця і для  Університету, і для Київської обласної ради. Студенти матимуть можливість закріпити теорію практичними навичками, а можливо й згодом отримати роботу.  Нові можливості отримає й рада. Співробітники матимуть змогу підвищити рівень кваліфікації, а за необхідності та при бажанні – ще й отримати нову професію» – наголосила в.о. голови Київської обласної ради Тетяна Семенова.

«Київщині потрібні кваліфіковані спеціалісти, особливо в органах державного управління, місцевого самоврядування. І вдвічі приємно, що саме вищі учбові заклади області розвиваються та мають змогу їх готувати на достойному рівні» – акцентувала Тетяна Семенова.

Домовлено про наступну зустріч, після підготовки та узгодження усіх юридичних питань сторонами.

Додати коментар