З 25 по 28 липня 2017 року відбудеться захід для молоді «Школа виживання»

На виконання комплексної Програми національно-патріотичного виховання в Київській області на 2017-2020 роки, управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання, спільно з Комунальним закладом Київської обласної ради «Київський обласний молодіжний центр» з метою розвитку громадянської освіти молоді, підтримки молодіжних громадських організацій та об’єднань молоді, а також активізації молодіжного руху планує проведення з 25 по 28 липня 2017 року» заходу, спрямованого на популяризацію системи духовно-морального виховання молоді «Школа виживання».

Захід відбудеться у форматі наметового табору. Програмою заходу передбачені активності, інформаційно-навчальні тренінги та спеціальні заняття за напрямками виживання та поведінки молоді у нетипових ситуаціях, природніх умовах.

До участі у заході прошу направити представників молодіжних громадських об’єднань організацій, лідерів молодіжного руху, студентів вищих навчальних закладів, зацікавлену молодь у віковій категорії від 16 до 25 років.

Організатори забезпечують трансфер від міста Києва до місця проведення заходу та у зворотному напрямку, харчування учасників, проживання у наметах.

Для участі у заході необхідно заповнити форму для реєстрації та надіслати її на електронну адресу: student_koda@ukr.net з поміткою у темі «Школа виживання» у термін до 15 липня 2017 року.

Прізвище, ім’я, по-батькові Дата Громадська організація, ВНЗ тощо Адреса,

контактні телефони

Електронна адреса
1.               

*Всі поля таблиці мають бути обов’язково заповнені.

Для участі у заході необхідно: мати медичну довідку про стан здоров’я, відсутність гострих та хронічних захворювань для перебування у наметовому таборі, а також участі у спортивних активностях, страховий поліс.

Детальна інформація про захід буде повідомлена кожному учаснику особисто після відбору.

Контактна особа: Назарук Світлана (097) 772-77-04

Заступник голови – керівник апарату

Київської облдержадміністрації                     /підпис/      В.А. Кучер

Додати коментар