Привітання з Днем незалежності України від місцевого самоврядування

Шановні переяславці, гості міста!

Щиро вітаємо вас з величним національним святом – Днем Незалежності України!

Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати нас відповідальність за прийняття рішень.

Державна незалежність відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни. За роки незалежності виросло покоління, для якого слова “свобода”, “право вибору”, “демократичні цінності” – не просто правові терміни, а спосіб життя. Наша держава зростає, відкриває для себе нові можливості та перспективи. Запорука державотворчого успіху – суспільна злагода, творче єднання зусиль всіх громадян вільної та незалежної України.

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Зичу вам, шановні земляки, міцного здоров’я, успішної реалізації далекосяжних планів, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.

Слава українському народу!

 

Переяславська міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                             Тарас КОСТІН

 

Додати коментар