Відбувся виїзний прийом громадян в селі Сомкова Долина Переяслав-Хмельницького району

06.07.2017 року в селі Сомкова Долина відбувся виїзний прийом громадян, який провели  головний спеціаліст  Переяслав – Хмельницького відділу призначення, перерахунку та виплати  пенсій об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області  Герасименко Н. В.
На прийом по питаннях пенсійного забезпечення (призначення пенсії за вислугу років, збільшення розміру пенсії, перерахунку пенсії та індексації, пенсії за віком, призначення пенсії по втраті годувальника) звернулось 5 громадян. Всі питання розглянуто та надано вичерпні відповіді. Крім того, було проведено опитування пенсіонерів щодо своєчасності отримання пенсій.
Герасименко Н.В. також провела зустріч у трудовому колективі Сомково-Долинської сільської ради, на якій роз’яснила присутнім основні положення  проекту Закону України ,, Про Державний бюджет України на 2017 рік» «Про внесення  змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій», очікувані зміни в Пенсійному законодавстві. Серед питань, які розглядалися на зустрічі, також були: залучення застрахованих осіб до реєстрації на веб – порталі Пенсійного фонду, легалізація заробітної плати та популяризація передплати відомчого видання Фонду – газети ,,Пенсійний кур’єр” та журналу «Вісник Пенсійного фонду».
По закінченню зустрічі було проведено флешмоб – акцію щодо легалізації заробітної плати та трудових відносин.

Додати коментар