На позачерговій сесії депутати вирішили звернутися до Президента та Голови Верховної Ради України щодо створення Переяславського району

02  липня міський голова Переяслава Тарас Костін провів ІІ пленарне засідання чергової 86 сесії та пленарне засідання позачергової 87 сесії Переяславської міської ради сьомого скликання. У роботі засідань взяли участь 19 депутатів міської ради з 34, а також секретар ради Петро Бочарін, заступник міського голови  Наталія Устич, керуюча справами міськвиконкому Ольга Гребенщикова, керівники окремих структурних підрозділів виконкому міської ради, жителі міста та представники ЗМІ. Присутні народні обранці розглянули  питання порядку денного ІІ пленарного засідання 86 сесії : про звіт щодо виконання фінансового плану комунального підприємства «Переяславське виробниче управління комунального господарства» за І квартал 2020 року, про затвердження штатного розпису по комунальному підприємству «Переяславське виробниче управління комунального господарства» Переяславської міської ради, про внесення змін до Програми розробки містобудівної документації в м. Переяславі на 2020-2022 роки, затвердженої рішенням міської ради від 31.10.2019 №13-74-VII (зі змінами від 20.02.2020 № 09-80-VII), про внесення змін до рішення Переяславської міської  ради від 20.02.2020 № 90-80-VІІ «Про надання дозволу відділу капітального будівництва та житлово-комунального господарства Переяславської міської ради на виготовлення проекту землеустрою шодо відведення земельної ділянки в постійне користування для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) в м. Переяслав Київської області», про повторний розгляд рішення міської ради від 28 березня 2019 року № 89-65-VII «Про погодження місця розташування 3-х стаціонарних ТС для провадження підприємницької діяльності ФОП Довгій Л.В. по вул. Шкільній, поз.3, поз. 4, поз. 5» з урахуванням зауважень (вето) міського голови, про звіт виконання плану роботи Переяславської міської ради за І півріччя 2020 року, про внесення змін до Програми організації та проведення оплачуваних громадських робіт по місту Переяславу на 2020 рік, затвердженої рішенням міської ради від 28.11.2019 №13-75-VІІ, про надання згоди на передачу із спільної власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Київської області в комунальну власність територіальної громади міста Переяслава цілісного майнового комплексу комунального підприємства Київської обласної ради «Переяслав-Хмельницьктепломережа», про надання дозволу відділу капітального будівництва та житлово-комунального господарства Переяславської міської ради на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови між вул. Новорічна та вул. Зоряна в м. Переяславі Київської області, про створення депутатської комісії на звернення депутата Юденка В.М., та прийняли по них відповідні рішення. 

На порядок денний позачергового засідання 87 сесії було винесене одне питання: про звернення до Президента України та Голови Верховної Ради України щодо створення Переяславського району. З текстом рішення та результатами голосування можна ознайомитися тут:

 

 

Завантажити протоколи поіменного голосування 86 сесії (ІІ пленарне) та 87 позачергової сесії міської ради_02.07.2020

Додати коментар