Відбулися проводи призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України

Служба в армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

Сьогодні, 30 червня, на території ОМВК відбулися проводи призовників на строкову службу до лав Збройних Сил України.

Цього теплого літнього дня привітати новобранців прийшли представники місцевого самоврядування – міський голова Тарас Костін  і начальник відділу з питань НС та ЦЗН Віктор Жарко, а також рідні та близькі тих, хто виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни.

Відкриваючи захід військовий комісар Андрій Конон, звертаючись до присутніх, наголосив, що цієї пори до захисту Батьківщини приєднається 10 найкращих синів Переяславщини.

Зі словами вітання і найкращими побажаннями перед новобранцями виступив очільник міста Тарас Костін, який вручив пам’ятні подарунки майбутнім воїнам. Він побажав юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть батьки, рідні та друзі. А ще побажав, щоб той час, який хлопці там проведуть, не пройшов для них марно, щоб вони збагатились новими знаннями і обов’язково новими друзями.

 

Додати коментар