Василь Володін привітав медичних працівників з професійним святом

Сьогодні голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін відвідав з робочим візитом Кагарлицьку центральну районну лікарню. Привітав медиків з професійним святом, що відзначатиметься 21 червня.

«Сьогодні, в умовах пандемії, ви на передовій порятунку здоров’я та життя людей. Віддано ведете цю боротьбу та даруєте надію на одужання. Як ніхто інший, розумієте цінність життя, цінність кожної хвилини та миті, які здатні його врятувати. Ви даруєте людям віру в майбутнє. Ваша професія гідна найвищої похвали та поваги від суспільства. Тому ми, суспільство, маємо і будемо підтримувати вас всебічно», – звернувся очільник області до присутніх на зустрічі медиків.

Відбулося урочисте відзначення працівників закладів охорони здоров’я області почесними грамотами.
Також Василь Геннадійович зазначив, що на свято приїхав не з порожніми руками.

Лікарня отримала два ШВЛ S1400B експертного рівня, з найвищим класом системи вентиляції, та інше опорядження, з нової партії медичного обладнання, яке в черговий раз закупила Київська область.
Ще дев‘ять таких самих апаратів сьогодні були направлені в інші лікарні Київщини. По 2 ШВЛ отримають Броварська багатопрофільна клінічна лікарня, ЦРЛ Києво-Святошинської районної ради, Переяслав-Хмельницька ЦРЛ. По одному ШВЛ передали в Васильківську ЦРЛ, Ірпінську ЦМЛ, Київську обласну дитячу лікарню.

Голова ОДА зазначив: «Коронавірус показав, що область має бути готовою до будь-яких викликів. Тож підготовка не зупиняється ані на мить».

Після привітання лікарів Василь Володін провів нараду з керівництвом Кагарлицької райдержадміністрації. Обговорили проблемні питання, що має район, а також плани ґрунтовної взаємодії обласної і районної влади за для комфортного життя громади та розвитку Кагарлицького району.

Пресслужба Київської облдержадміністрації.

Додати коментар