Державна служба зайнятості допомагає підприємцям частково компенсувати зарплату найманим працівникам на період карантину

До уваги роботодавців та фізичних осіб – підприємців Переяславщини! Щоб зменшити фінансове навантаження на роботодавців та фізичних осіб – підприємців,  Державна служба зайнятості допомагає представникам малого та середнього бізнесу, які скоротили чи припинили діяльність в умовах протидії коронавірусній хворобі, частково компенсувати зарплату найманим працівникам на період карантину. Допомога по частковому безробіттю на період карантину надається центром зайнятості застрахованим особам, в тому числі працівникам, з якими роботодавцем оформлено трудові відносини (крім осіб, які отримують пенсію), у разі втрати ними частини заробітної плати або доходу внаслідок вимушеного скорочення передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням (скороченням) діяльності за зверненням роботодавця або фізичної особи – підприємця, який є застрахованою особою, для її виплати працівникам, з якими не припинено трудові відносини, або фізичній особі – підприємцю, який є застрахованою особою.(стаття 47-1 Закону України «Про зайнятість населення»).

Для того щоб отримати таку допомогу, треба звернутися до центру зайнятості за місцем реєстрації, як платника єдиного внеску упродовж 90 календарних днів з моменту зупинення (скорочення) діяльності та подати необхідний пакет документів.

Шановні роботодавці та фізичні особи – підприємці, скористайтеся можливістю державної підтримки в період карантинних заходів!

 Для отримання більш детальної інформації  чекаємо на Вас за адресою: вул. Шевченка, 23, м. Переяслав,

Переяслав-Хмельницька міськрайонна філія Київського обласного центру зайнятості, телефони для довідок (04567) 51754, 51682, 55395.

Додати коментар