Колектив швейної фабрики ТОВ «НУС» привітали з Днем працівників легкої промисловості

Традиційно, у другу неділю червня в Україні святкують День працівників легкої промисловості. Цей день – професійне свято працівників та ветеранів галузі легкої промисловості. Саме завдяки ним населення областей і міст має можливість купувати якісну продукцію місцевого виробництва, адже сьогодні підприємства легкої промисловості, постійно удосконалюючи технологію виробництва, розширюють асортимент і поліпшують якість своєї продукції. Усе це безпосередньо стосується і  Переяславської швейної фабрики ТОВ «НУС». Напередодні професійного свята колектив та його керівництво привітали заступник міського голови Валентина Губенко і головний спеціаліст відділу економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому міської ради Віктор Толочин.

Першим до колективу звернувся його керівник Олексій Дикий. Він передав вітання від Олександра Пироговського та наголосив, що «завдяки високому професіоналізму, наполегливій праці кожного члена колективу, ми активно нарощуємо свій потенціал, розширюємо асортимент і підвищуємо якість виробів з українською маркою» і додав, що неабияк пишається цим.

Кращих із кращих представників галузі міста відзначили від місцевого самоврядування Почесними грамотами, парасольками та пам’ятними подарунками.

Приємно було бачити щирі усмішки на обличчях швачок, які почули на свою адресу стільки слів вдячності та захоплення за їх нелегкий, кропіткий труд.

Для гостей фабрики Олексій Степанович провів коротеньку екскурсію, розповів про досягнення колективу та роботу керівництва на покращення умов праці для своїх підлеглих, перспективи розвитку галузі і плани на майбутнє.

Сердечна подяка вам, шановні трудівники і ветерани легкої промисловості, за сумлінну працю, високу професійну майстерність і наполегливість у запровадженні новацій. Щиро бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, процвітання, щедрих професійних та життєвих успіхів!

Додати коментар