Мистецькому пленеру «Всеукраїнський пленер художників «Червень у Переяславі -2020» БУТИ ЧИ НЕ БУТИ?

Подія, а саме мистецький пленер «Всеукраїнський пленер художників «Червень у Переяславі» (далі – Пленер), що відбулася влітку 2019 року, стала знаковою, і в деякій мірі відправною крапкою цікавих ініціатив, перспектив і творчих планів на майбутнє.

Настав червень 2020 року, він інший. Сучасні виклики, пов’язані з карантином щодо запобігання протиепідемічних заходів проти COVID-19, вносять свої корективи у Календарний план загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2020 рік відділу культури і туризму Переяславської міської ради (далі – План).

Сьогодні, 10 червня 2020 року, відповідно до Плану повинен стартувати Пленер. Він стартував по-новому, йдучи у ногу з часом, використовуючи нові методи, технології,  у формі зустрічі з головними ініціаторами та організаторами на червоному дивані у приміщенні «Office – культурних комунікацій», який є майже таким самим однорічним  іменинником,  як і Пленер, щоб почути відповідь на всі запитання, що хвилюють як і учасників пленеру, так і його поціновувачів.

Отже, БУТИ ЧИ НЕ БУТИ ПЛЕНЕРУ-2020 у Переяславі Ви дізнаєтесь, переглянувши міні-інтерв’ю.

Додати коментар