Компанія «Аlkom» передала 1240 одиниць засобів індивідуального захисту для медиків та працівників соцсфери

Компанія «Аlkom» пошила 1230 масок та 10 спеціальних захисних комбінезонів для медиків та працівників соціальної сфери. Засоби захисту представник підприємства – начальник виробництва Леся Мазурок сьогодні безкоштовно передала, дізнавшись попередньо потребу в заступника міського голови Валентини Губенко, працівникам ЦРЛ, екстреної медичної допомоги, поліції, рятувальної служби, Центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів, міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості, відділу обслуговування громадян (сервісного центру), казначейства, УСЗН, судмедекспертам, ВУЖКГ та ВУКГ.

«Головним завданням зараз є вберегти громаду міста від небезпеки. Це спільна справа кожного і чи не головний пріоритет  – працівники медичної та соцсфери…», – наголосила Леся Мазурок.

Довідка. Компанія «Alkom» здійснює розробку, виготовлення та продаж товарів медичного призначення. Власне виробництво організоване групою ініціативних спеціалістів, і в нашому місті, які мають досвід та знання у виробництві товарів медичного призначення у таких галузях як: вертебрологія, ортопедія, травматологія, хірургія, акушерство, педіатрія, флебологія, а також виробів необхідних для реабілітації після операцій, травм, пластичної хірургії.

Органи місцевого самоврядування висловлюють щиру вдячність представникам компанії «Аlkom»  за благодійність та співучасть у життєдіяльності громади.

 

 

Додати коментар