До Дня молоді встановили тренажерний майданчик під відкритим небом (Фоторепортаж)

Біля клубу, що в мікрорані Трубайлівка в місті Переяславі-Хмельницькому, днями встановили спортивний майданчик, де усі охочі зможуть займатись фізичною культурою. Основа для нього була підготовлена заздалегідь, а саме устаткування було змонтовано 22 червня на передодні Дня молоді.

Тренажерний майданчик облаштували за бюджетні кошти виділені міською радою в підтримку Програми розвитку культури в місті . Його встановила ТОВ “АВАН ВК”.

Якщо це устаткування протягом певного періоду експлуатації добре себе зарекомендує, то в подальшому буде розглядатись питання про можливість встановлення саме таких майданчиків в інших мікрорайонах міста.

Встановлена спортивна площадка включає в себе тренажери для різних груп м’язів. Тут є бруси та тренажери для тренування м’язів пресу, рук, ніг і спини. На більшості з них може займатись одразу по дві людини. Також на цьому майданчику встановлено рукохід для прихильників стрітворкауту. На ньому можна теж тренувати різні групи м’язів (спини, ніг, пресу, тросу, плечового поясу, грудних м’язів).

Фахівці, які встановлювали це обладнання, розповіли, що воно є антивандальним, адже виготовлене з міцних сталевих труб та пофарбоване полімерною фарбою, стійкою до атмосферних впливів. І тому має служити довго.

Міський голова Тарас Костін зазначив, що таких майданчиків в Переяславі-Хмельницькому повинно бути багато. Безкоштовні вуличні тренажери – альтернатива спортивним тренажерним залам, які допоможуть підростаючому поколінню бути здоровими.

Додати коментар