Привітання з нагоди Дня Національної гвардії України від місцевого самоврядування

Щиро та сердечно вітаємо вас з професійним святом – Днем Національної гвардії України!

Шість років тому склали присягу перші батальйони Нацгвардії. Тоді це були хлопці, які прийшли прямо з Майдану, вихідці із сотень Самооборони Майдану, які за короткого, але ефективного тренування та навчання перетворились на справжніх воїнів. Усіх їх об’єднувало потужне патріотичне почуття – любов до України і готовність віддати своє життя задля її майбутнього.

Ви першими стали на захист суверенітету України, її територіальної цілісності, життя, законних прав та свобод громадян і з честю та гідністю виконуєте свій благородний обов`язок.

Сама назва вашого підрозділу поєднує в собі три вагомі поняття: народ, захисник і рідна земля. Таке поєднання покладає на вас надзвичайно високу відповідальність, і, ми впевнені, – Національній гвардії Україні вона по плечу і по силах. Ви завжди на висоті, завжди виконуєте поставлені перед вами завдання.

Військовослужбовці Нацгвардії демонструють мужність і героїзм у боях під час захисту Батьківщини. І ми відзначаємо ваше професійне свято зі скорботою за тих, хто віддав своє життя за суверенність України, і з гордістю за тих, хто нині боронить її на Сході України.

Щиро зичимо вам та вашим сім`ям міцного здоров`я, родинного благополуччя, душевного спокою та мирного неба. Вірю, що разом ми захистимо нашу незалежність, а в Україні вже найближчим часом запанує мир!

Переяславська міська рада,

виконавчий комітет

Міський голова                                                                                  Тарас КОСТІН

Додати коментар