Святкові урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня відбулися і у центрі соціального захисту пенсіонерів та інвалідів

Наближається 8 березня – свято всіх жінок.
Цей особливий день календаря не тільки уособлює прихід довгоочікуваної весни, але і служить відмінним приводом для того, щоб висловити всю любов і визнання прекрасним жінкам.
Святковий день для працівників центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів розпочався о 10:00 годині в залі засідань міської ради, з нагородження подякою міського голови Тараса Костіна завідувача стаціонару психоневрологічного профілю Оксани Колодій. Святкові урочистості продовжилися в Центрі. У красиво прикрашеній залі генеральний директор Центру Раїса Голованова привітала всіх жінок з прийдешнім Міжнародним жіночим днем та відзначила кращих працівників подяками. До привітання приєдналися запрошені гості: заступник міського голови Валентина Губенко та керівник відділення Міжнародного фонду «Взаєморозуміння та толерантність» Анелія Ковальська. Спеціалістами Центру підготовлений святковий концерт за участю працівників та клієнтів, який присвячений прекрасній статі нашого закладу.

Додати коментар