Відбувся «міні-ярмарок вакансій»

26 лютого 2020 року в «Офісі роботодавця» Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості відбувся«міні-ярмарок вакансій» за участі Роти №4 полк поліції  особливого призначення Головного управління Національної поліції в Київській області для безробітних та шукачів роботи.

У даному заході взяли участь заступник командира роти старший лейтенант поліції – Владислав Разманов, старший інспектор  старший лейтенант поліції – Андрій Омельченко та безробітні.

        Під час проведення заходу представники роботодавця ознайомили присутніх з наявними вакансіями, зі специфікою роботи в поліції, особливостями прийому на службу, розміром грошового забезпечення,  а також наголосили на важливості зазначеної служби, що полягає, в першу чергу взабезпеченні публічної безпеки та охорони публічного порядку, у тому числі під час проведення зборів, мітингів, демонстрацій та інших масових заходів, забезпеченні особистої безпеки громадян, захист їхніх прав і свобод.

Учасники заходу цікавились умовами праці та її оплати, соціальним пакетом, знаннями та навичками, які необхідні для роботи в поліції, деталями прийому на службу. Також безробітні взяли активну участь у дискусії та мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.

Додати коментар