На Переяславщині розпочав роботу сучасний офіс із надання послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану OPEN SPACE

28 грудня 2019 року на базі відділу ДРАЦС по місту Переяславу та Переяслав-Хмельницькому району Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції) відбулося відкриття сучасного офісу із надання послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану OPEN SPACE, яке провела начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Київській області Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції Людмила Компанченко.
Урочисту церемонію відкриття відвідали в.о. голови Переяслав-Хмельницької РДА Андрій Коркач, голова районної ради Петро Качкалда, заступник голови Переяславської міської ради Валентина Губенко та заступник голови райради Іван Бугаєнко.

Урочисту частину провів ведучий Едуард Нікітін, свою творчість дарувала присутнім співачка Наталія Александрова. 
Офіс такого зразку третій на Київщині. Він за всіма критеріями відповідає сучасним вимогам для надання адміністративних послуг: обслуговування громадян здійснюється ефективно, прозоро та за європейськими стандартами у форматі відкритого простору. Open Space відповідає викликам часу – впроваджено електронну чергу, куточки для дітей і найголовніше – швидкі та якісні послуги.

 

Додати коментар