Із професійним святом міський голова привітав фахівців ТРК «Альта»

15 листопада міський голова Тарас Костін та керуюча справами виконкому Ольга Гребенщикова  привітали  фахівців ТРК «Альта» із прийдешнім професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення і зв’язку України.

Тарас Вікторович підкреслив, що роль засобів масової інформації та зв’язку в державі і в житті кожної людини стрімко зростає:«…Сучасне життя неможливе без засобів масової комунікації, які ви уособлюєте. Саме ви допомагаєте людям вчасно дізнаватися, чим живе місто і світ. Бажаю вам професійного успіху, втілення нових цікавих ідей, вірних друзів, надійних партнерів та колег…» Тарас Вікторович разом із Ольгою Юріївною вручили журналісту ТРК «Альта» Андрію Рижову та інженеру Андрію Семенченку Почесні грамоти і грошові премії. 

Нагадаємо, що День працівників радіо, телебачення та зв’язку — професійне свято України. Відзначається щорічно 16 листопада. Свято встановлено в Україні «на підтримку ініціативи працівників радіо, телебачення та галузей зв’язку України» згідно з Указом Президента України «Про День працівників радіо, телебачення та зв’язку» від 11 листопада 1994 року.

Додати коментар