День міста відзначили легкоатлетичним пробігом «Шануймо героїв Переяслава-Хмельницького»

На цетральній площі міста з самого ранку лунала бадьора музика та було дуже людно. Сьогодні продовжилися заходи з нагоди відзначення 1112 річниці з дня першої літописної згадки про древній Переяслав. Багато бажаючих взяли участь у естафеті та легкоатлетичному пробігу «Шануймо героїв Переяслава-Хмельницького».

Приємно відзначити, що на це свято спорту до Переяслава сьогодні завітала українська легкоатлетка, яка спеціалізувалася у стрибках у довжину та потрійному стрибку, бронзовий призер Олімпійських ігор Олена Говорова. Вона провела для учасників змагань розминку. Перед початком змагань до присутніх з напутнім словом звернувся міський голова Тарас Костін. Він привітав жителів міста зі святом, побажав спортсменам успіхів, бадьорого настрою, та наполегливості в усіх справах.

В спортивній естафеті та забігу на 1600 метрів взяли участь команди легкоатлетів загальноосвітніх шкіл міста, команда КЗ КОР «Переяслав-Хмельницький ліцей «Патріот» та команди гостей міста. Загалом до цього свята спорту сьогодні міг долучитися кожен, хто любить спорт і рідний Переяслав. У загальному забігу серед молодих учасників взяв участь міський голова Тарас Костін, призерка олімпійських ігор Олена Говорова та найстарший учасник змагань, ветеран спорту  та незмінний учасник багатьох спортивних змагань різного рівня Віталій Ткачук. Захід відбувся за підтримки всесвітньовідомої фірми Гербалайф, представники якої нагородили переможців змагань медалями грамотами та зразками екологічної продукції цієї фірми та місцевого клубу “Есфірь”. Кубок, грамоти та медалі переможці отримали також з рук міського голови Тараса Костіна та Олени Говорової. Потім міський голова, представники ради ветеранів та управління соціального захисту населення поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам у місцевому парку.

Пропонуємо Вашій увазі фоторепортаж з найяскравішими митями спортивного свята.

Додати коментар