Дитячий оздоровчий табір «Альбатрос»

Табір розташований в екологічно чистій зоні на узбережжі Чорного моря. Більше половини території закладу складають зелені насадження

Табір з трьома цегляними 2-х поверховими спальними корпусами, побудованими за типовим проектом має проектну потужність 240 дітей в заїзд з проживанням в спальних кімнатах по 2-4 дитини  з наявністю на поверсі по 2 вбиральні для хлопчиків та 2 для дівчаток, вмивальні та по 3 душові кімнати на поверх.

В 2016 році збудовано м’яку спортивну залу, танцювальну залу, сцену, надвірні альтанки з матами, для спортивних занять на свіжому повітрі

Дитячий оздоровчий табір має апаратуру для проведення дискотек, танцювальних вечорів, концертів художньої самодіяльності, перегляду художніх і науково-популярних фільмів, відеофільмів, мультфільмів та конкурсів “Караоке”.

Пляж, знаходиться на відстані 100 метрів від території табору, обладнаний тіньовими навісами та всіма необхідними засобами безпеки та спасіння на воді, а також волейбольною площадкою та спортивним інвентарем. Купання проводиться інструктором з плавання, на пляжі присутній медпрацівник. Поруч з пляжем знаходиться рятувальна станція.

Їдальня з 5-ти разовим харчуванням . Є можливість організувати дієтичне та лікувальне харчування.

В таборі запроваджена комплексна програма організації дозвілля та відпочинку : екскурсії за рахунок табору. Культурно-масові, спортивно-оздоровчі програми проводяться по Плану – роботи на зміну і забезпечуються необхідним спортивним та іншим ігровим інвентарем.

На території  є футбольне поле, волейбольний майданчик, баскетбольний майданчик, бігова асфальтована доріжка, бадмінтонний майданчик, тенісні столи, ігрові майданчики з гірками, гойдалками, а також літній концертний майданчик. 

Табір має автономне водопостачання. Постачання холодної та гарячої води здійсн юється цілодобово. На кожному поверсі спальних корпусів встановлені куллери питної води.

Медичне обслуговування проводить медпрацівник, який цілодобово чергує в медпункті, і забезпечений необхідними медичними препаратами і засобами первинної допомоги на місці. Доставку хворих в клініку забезпечує обладнаний автомобіль швидкої допомоги. Додаткові медичні послуги особам, котрі їх потребують, за угодою надає Березанська центральна районна лікарня. Медичне страхування забезпечено на час знаходження дітей у оздоровчому закладі та перевезення.

У дощову погоду діти мають можливість проводити дозвілля у закритих приміщеннях. На кожному поверсі спальних корпусів є хол для проведення ігор, занять, зустрічей, репетицій культурно-масових заходів. Обідня зала їдальні має відокремлену частину, облаштовану для організації клубної роботи з дітьми.

Кожну зміну проводяться екскурсії на озеро Тузло, острів Березань,  аквапарк в Коблево,  зоопарк в Миколаєві.

Цілодобова охорона не допускає вихід дітей за межі табору, на пляж без супроводження вихователя.

На території є WiFi.

Доставка організованих груп дітей до місця розташування табору та у зворотному напрямку здійснюється за рахунок дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Альбатрос» .

Є можливість відпочинку дітей разом з батьками.
www.albatros-camp.in.ua
0937317171 Андрій Васильович

Контактна особа Кучеренко С.Ю. тел.5-86-29 
Служба у справах дітей та сім`ї тел. 5-86-23

Додати коментар