ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “НПУ “МЕЖИГІР Я”

ГО “НПУ “Межигір’я” разом з компанією “Євро Кемп”, яка займається організацією і забезпеченням відпочинку дітей вже третій рік поспіль, за підтримки КМДА влітку 2015- 2016 років успішно організувази благодійну акцію з оздоровлення та відпочинку близько 4 500 дітей загиблих учасників АТО та дітей учасників АТО міста Києва. Враховуючи велику кількість листів подяки і в цілому позитивний результат проведеної роботи, цього літа ми також винайшли можливість та залучили партнерів до організації денного спортивно-розважального дитячого табору “Euro Camp”, який буде проводитися на території Національного парку “Межигір’я”.

Проект “Euro Camp” включає:

•     триразове харчування (другий сніданок, обід, підвечірок);

•       розважальна програма, яка включає різноманітні загонові та таборові розважальні заходи, спортивні змагання з міні-футболу, волейболу, піонерболу, тренування з гольфу, тенісу, стрільби з лука, верхової їзди, екскурсії по території, відвіду вання зоопарку;

•     майстер-класи (лялькотерапія, акватепія, рукоділля, танці, малювання та ін.);

•     вивчення англійської мови в ігровій формі.

Діти перебуватимуть в таборі з 9:00 до 19:00 год. під постійним наглядом педагогів-організаторів.

Період проведення дитячого табору з 05.06.17 р. по 27.08.17 р.

Персонал та директор дитячого табору мають відповідну педагогічну освіту та багаторічний досвід роботи з дітьми.

Окрім цього, нами спільно з управлінням молоді та споргу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) проведено роботу’ по соціальній проірамі, з метою безкоштовного оздоровлення дітей загиблих учасників АТО, дітей учасників АТО та дітей з малозабезпечених сімей м. Києва та Київської області. Щодо цього вже складені перші списки дітей, які відпочиватимуть в таборі.

Враховуючи вищезазначене, просимо Вашого сприяння у наданні гранспорту для перевезення дітей загиблих учасників АТО, дітей учасників АТО та дітей з малозабезпечених сімей.

Контактна особа Кучеренко С.Ю. тел.5-86-29 
Служба у справах дітей та сім`ї тел. 5-86-23

Додати коментар