Оздоровлення учасників антитерористичної операції у 2017 році

Управління соціального захисту населення Переяслав-Хмельницької міської ради інформує, що Урядом прийнято постанову Кабінету Міністрів України  від 01.03.2017 року №110 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення деяких категорій інвалідів санаторно-курортними путівками, та внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 р. №187 і від 31 березня 2015 року №200» якою затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення деяких категорій інвалідів санаторно-курортними путівками.

Відтепер путівки для осіб з інвалідністю та постраждалих учасників антитерористичної операції закуповуватимуться на підставі тристоронньої угоди (особа-управління-санаторій). Людина самостійно зможе обрати санаторій для оздоровлення, після цього звернутись до управління соціального захисту населення, де перевіряється заклад на відповідність встановленим вимогам. Після цього укладається тристороння угода, яка передбачає безготівкове перерахування коштів санаторно-курортним закладам за надані послуги. При цьому гранична вартість путівки для відшкодування вартості послуг санаторно-курортного оздоровлення визначатиметься щороку Мінсоцполітики за погодженням з Мінфіном. На сьогодні відповідний наказ опрацьовується міністерством.

За детальною інформацією звертатись до управління соціального захисту населення Переяслав-Хмельницької міської ради, м.Переяслав-Хмельницький, вул.Шевченка, 20   тел. 5-53-63 начальник сектору у справах інвалідів та ветеранів Кругова Валентина Василівна.

Додати коментар