Третього червня в Переяславі-Хмельницькому відбудуться 11-ті змагання з тріатлону «Слов’янська Хвиля – 2017»

Третього червня цього року, знову, в 11-ий раз, місто Переяслав-Хмельницький запрошує тих, кому тріатлон «Слов’янська Хвиля – 2017» є здоровим способом життя.

Захоплення спортом, прагнення до здорового способу життя – найважливіші складові життя людини, яке об’єднує любителів тріатлону.

В 2007 році команда однодумців провела перше змагання «Слов’янська Хвиля» в славному нашому рідному місті Переяславі-Хмельницькому, що на Київщині. Напевно тоді ми ще не підозрювали, що вони стануть традиційними і виростуть як кількісно, ​​так і якісно.

Два дні «Слов’янської Хвилі – 2017» – це не просто змагання! Це чудова можливість стати учасником, або гостем великого спортивного свята, поділитися перемогами, поспілкуватися у дружній і невимушеній обстановці, подолати відстань і стати ще сильнішим, заслужено отримати титул «Хвилянина», підтримати близьких і друзів.

Команда організаторів буде продовжувати підвищувати рівень якості змагань, підносити вам сюрпризи і робити приємні подарунки.

Друзі! Бажаємо вам спортивного азарту, незабутніх і яскравих перемог, нових рекордів, чудового настрою, гарної погоди і чудового свята!

Оргкомітет

Додати коментар