У Переяславі з’явилась нова туристична карта

У Переяславі з’явилась нова туристична карта. Вона круто виглядає – переконайтесь у цьому самі!

Її цікавий дизайн, простота та практичність допоможе туристові з легкістю віднайти бажані місця унікального міста. А щоб не гаяти часу і побачити по максимуму всього – туристові пропонують пройти готовим маршрутом “Україна-1187”, який був розроблений громадською ініціативою “Корінь нації” у 2016 році. Помаранчева лінія – основниа частина маршруту. Жовта лінія – додакова частина маршруту.

Бажаєте ознайомитися з картою – вона буде презентуватися завтра, в Музеї архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини, на обласних заходах, відразу в декількох локаціях.

Це “тестовий” тираж – 500 штук. Замовив відділ культури міста. Згодом, ще плануємо надрукувати до 10 тис примірників, але до цього -завтра, потрібна аргументована критика та зауваження зі сторони спеціалістів. Будемо вдячні за ваші поради.

Коли справа робиться з душею та бажанням то і завдання, які б вони важкими не здавались – вирішуються по іншому. 
Маршрут вартий уваги туриста і ним вже користуються екскурсійні групи, а особливо дитячі. Я дякую Андрію Біліченку, за підтримку та віру в те, у що півтора роки тому важко було вірити. Я дякую Ярині Буренко за 6 місяців наполегливої та клопіткої праці над цим маленьким шедевром. Тепер ми команда, яка не має права задкувати. Глобально, ще нічого не зроблено, але вірю – то все питання часу, тим паче, що вже є туристично-інформаційний центр, який допомагає розвивати серію туристично-просвітницьких маршрутів проекту “Корінь нації-мандрівка Україою крізь віки”. Є команда волонтерів, яка збільшується і частина з них готові проводити навіть екскурсії містом та незвіданими місцями району. А саме головне є бажання і порох у порохівницях 😉 Тому що це потрібна справа, яка виходить за рамки питань туризму і має велику соціальну місію. 

Інформація зі сторінки Фейсбук Миколи Богатиря

Додати коментар