Відбувся І Відкритий турнір з пляжного волейболу

6 липня 2019 року на центральному пляжі міста відбулися змагання з пляжного волейболу.
Організаторами заходи виступили підприємці пляжу ФОП Луценко В.Г. («Білочка») та ФОП Шевченко Д.І.(«Мансарда»).
Оскільки такий захід відбувався вперше назву отримав символічну І Відкритий турнір з пляжного волейболу організований підприємцями. З такою назвою були розклеєні афіші по місту та в соціальних мережах. Ініціативу підприємців погодив начальник відділу в справах молоді і спорту Переяслав-Хмельницької міської ради Мільгевський В.М.
До організації заходу долучилися голова Студентської ради університету Власюк Вікторія та голова Молодіжної ради міської ради Володимир Сонько.
Загалом участь в турнірі взяло 10 команд. Оскільки, турнір був відкритим, то участь взяти могли всі відпочиваючі на пляжі. Учасниками були команди з Гайшина,Ташані, Горбанів, Великої Каратулі, Березані, Баришівки, представники ТОВ «Костал», жителі міста та студенти університету. Команди були поділені на дві категорії: «Дівчата» та «Хлопці». 
Перемогу здобули:
Категорія «Хлопці»
І міце – Нікіфоров Єгор/ Трищук Віталій (Березань)
ІІ місце- Шуткевич Олександр/ Коломієць Денис (Переяслав-Хм) 
ІІІ місце – Братко Ігор/Мельник Тарас (Березень)
Категорія «Дівчата»
І місце – Мартинюк Віра/Ярош Кароліна (Ташань)
ІІ місце – Шуткевич Сніжана/Марченко Марина (Переяслав-Хм)
ІІІ місце – Аврамич Катерина/ Волошина Марина (Переяслав-Хм).

Переможці були нагороджені грамотами та медалями, а від організаторів отримали подарункові сертифікати за ІІІ місце 50 грн, за ІІ місце 100 та за І місце 150 грн (послуги кафе: «Кальян» та поїздку на Катамарані) кожному. Всі учасники турніру, які не вийшли на призові місця отримали подарункові фішки – 20%, які могли обміняти на будь-що в кафе.
Головної метою турніру було звернути увагу відпочиваючих на те, що час на пляжі можна проводити енергійно, спортивно та цікаво.
Територію проведення заходу ми готували більше тижня. Просіювали волейбольний майданчик від скла, визбирували недопалки з сигарет, залізні кришки зі скляних бутилок, розчищали берег річки. До початку літнього сезону ми облаштували переодягальню та туалет. В наших кафе є батут для дітей та різні настільні ігри, тому до приїзду учасників з дітьми ми теж були готові.
Загалом підготовка до цього заходу та проведення дала нам зрозуміти, що ми теж є важливими для людей. Проте, плавання, вітамін D та спорт загартовує здоровий організм. Тож, всім гарного літа!

Додати коментар