Відбулася щотижнева апаратна нарада


1 липня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулася апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та організацій і установ міста. Міський голова Тарас Костін привітав учасників наради з Днем архітектора, повідомив про події, які відбулися в Переяславі та озвучив план заходів на найближчий період. На апаратній нараді обговорювалися актуальні питання життя міста, які стосувалися житлово-комунальної, культурної, соціальної сфери та економіки.

24 червня в залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулося 12 чергове засідання виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради.

25 червня відбулася чергова шістдесят дев’ята сесія Переяслав-Хмельницької міської ради сьомого скликання. У роботі взяли участь 24 депутатів міської ради з 34. Депутати розглянули усі питання порядку денного та прийняли по них відповідні рішення.

 27 червня у залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулись урочистості до Дня Конституції України.  У заході взяли участь міський голова Тарас Костін, перший заступник міського голови Олександр Слюсар, заступник міського голови Валентина Губенко, керуюча справами  виконавчого комітету Ольга Гребенщикова, представники виконавчого комітету міської ради, керівники підприємств та установ міста. Після вітального слова Тарас Вікторович разом з керуючою справами Ольгою Гребенщиковою відзначили Подяками  Переяслав-Хмельницької міської ради кращих представників громади міста. Концертна програма підготовлена відділом культури і туризму міської ради, колективом Народного центру культури «Зустріч».

28 червня науковці, громадські діячі, чиновники, військові, спортсмени та навіть колишні жителі затоплених сіл вчетверте перепливали Дніпро в районі Переяслава, незважаючи на штормовий вітер і метрові хвилі. Плавці з Переяславщини, Києва, Кропивницького, Кременчука, Обухова та Борисполя подолали дистанції 10 і 3,7 км з правого берега – на лівий (з Трахтемирова і від Батуриної гори – до берегової межі Переяславщини). Подія відбулася в рамках спортивно-культурологічної акції «Дніпро Ревучий».

28 червня на центральній площі міста відбувся традиційний Зліт випускників. Міський голова Тарас Костін, заступник Валентина Губенко та начальник відділу освіти Петро Ярмоленко за високі досягнення у навчанні та з нагоди Зльоту випускників 2019 року вручили золоті, срібні медалі, цінні подарунки від міського самоврядування та почесні грамоти тринадцятьом кращим з кращих випускників. Свої заслужені нагороди отримали і члени Міської Ради Дітей Переяслава.

30 червня на центральній площі міста та в прилеглому парку святкували День молоді. З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Тарас Костін та заступник міського голови Валентина Губенко. Тарас Вікторович побажав молодим людям бути наполегливими у досягненні поставлених завдань, успіхів у розбудові рідного міста та нашої держави. Для нагородження подяками Переяслав-Хмельницької міської ради та грошовими преміями на велику центральну сцену були запрошені кращі представники молодого покоління Переяслава та молодіжні колективи міста. День молоді у Переяславі пройшов під гаслом «Яке це щастя – бути молодим». Основною його метою стала популяризація молодіжної творчості, підтримка творчо обдарованої молоді, надання їй можливостей для реалізації власного потенціалу, ознайомлення юнаків і дівчат із різними видами активного релаксу, популяризація здорового способу життя. Міський голова подякував всім службам і посадовим особам зм якісну підготовку, організацію та проведення свята.

30 червня у виставковій залі народного центру культури «Зустріч» відбулося урочисте відкриття виставки робіт художників, які взяли участь у Всеукраїнському пленері «Червень у Переяславі», що проходив у нашому місті з 26 по 30 червня цього року. Захід був організований відділом культури Переяслав-Хмельницької міської ради, колективом народного центру культури «Зустріч». Ініціаторами проведення пленеру стали місцеві художники: член Національної спілки художників України, старший викладач кафедри мистецьких дисциплін і методик навчання Переяслав-Хмельницького педагогічного університету імені Григорія Сковороди  Роман Мотузок та митець Олександр Сусь.

Заступник міського голови Валентина Губенко повідомила присутніх, що 3-5 липня 2019 року у місті відбудеться ІІ Всеукраїнський Музейний Форум, на якому планується обговорити розвиток напрямів і методів музейної роботи.

Форум організується Переяслав-Хмельницькою міською радою разом з іншими організаціями на ознаменування 1112-ї річниці міста на базі Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав» та ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет ім. Григорія Сковороди».

Міський голова дав доручення відділу підприємництва оглянути рекламні щити та іншу рекламну продукцію на території міста та вивчити законність її встановлення.

По закінченні апаратної наради відбулася робоча нарада з керівниками комунальних підприємств.

 

Додати коментар