В міській раді відбулися урочистості до Дня Конституції України

27 червня у залі засідань Переяслав-Хмельницької міської ради відбулись урочистості до Дня Конституції України.  У заході взяли участь міський голова Тарас Костін, перший заступник міського голови Олександр Слюсар, заступник міського голови Валентини Губенко, керуюча справами  виконавчого комітету Ольга Гребенщикова, представники виконавчого комітету міської ради, керівники підприємств та установ міста. З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Тарас Костін. Він щиросердно привітав усіх зі святом, побажав миру, міцного богатирського здоров’я, матеріального процвітання нашого краю та збагачення кожної родини, кожного жителя зокрема.  «Конституція України визнає людину, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпеку найвищою соціальною цінністю і декларує та гарантує найширший перелік прав та свобод людини і громадянина. Вона всебічно визначає статус українського народу як носія суверенітету і єдиного джерела влади в Україні. Однак, нам не слід забувати, що конституційні норми, якими б передовими і демократичними вони не були, самі по собі не змінять життя на краще. Для цього нам усім потрібно підвищувати власну відповідальність, самовіддано працювати заради  розвитку України як цивілізованої європейської держави. Адже успіху досягають там, де є чітко визначені цілі та шляхи їх досягнення, єдина воля і  концентрація спільних зусиль задля досягнення поставленої мети», – зазначив очільник міста.

Після вітального слова Тарас Вікторович разом з керуючою справами Ольгою Гребенщиковою відзначили Подяками  Переяслав-Хмельницької міської ради кращих представників громади міста.

Концертна програма підготовлена відділом культури і туризму міської ради, колективом Народного центру культури «Зустріч». Перед присутніми виступали : Валерія Заноза, сестри Брик, Віталій Сандига, Анастасія Тертична, Вікторія Якубовська .



Додати коментар