Представив технологію створення електронних посібників та став першим у конкурсі наукових робіт – нова перемога студента нашого університету

Нещодавно на базі Кременчуцького національного університету відбувся фінальний онлайн-захист робіт Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт, у якому взяло участь 13 учасників. У секції «Професійна освіта» ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» представляв студент IV курсу природничо-технологічного факультету (н.п. «Математика») Євген Дроздик під науковим керівництвом кандидата педагогічних наук, доцента кафедри математики, інформатики та методики навчання, заступника завідувача кафедри Петра  Довбні.

У ході захисту Євгеном та його керівником було презентовано пошукову дослідницьку роботу – технологію створення електронних посібників. Відтак, наш студент зайняв І місце. Крім того учасники конкурсу розподілили між собою ще одне перше місце, чотири – других й сім – третіх місць.

На результат вплинуло й те, що наш студент поєднує навчання в університеті із роботою вчителя математики та інформатики у Циблівській школі, а відповідно, проводив апробацію. Сам захист студент проводив  на робочому місці – у класі в школі.

Ми вітаємо студента Євгена Дроздика та його наукового керівника кандидата педагогічних наук, доцента кафедри математики, інформатики та методики навчання Петра  Довбню з цією важливою перемогою та зичимо подальших  успіхів, нових наукових, творчих та педагогічних звершень. Ми пишаємось Вами!

Прес-служба природничо-технологічного факультету

Додати коментар