Міський голова у складі делегації відвідав Трускавець

Із 10 по 13 травня делегація нашого міста у складі міського голови Тараса Костіна, працівник НЦК «Зустріч» Ольги Аніскіної, студентки педагогічного університету імені Григорія Сковороди Ганни Ляч разом із мамою, взяла участь у  п’ятому Всеукраїнському фестивалі естрадної пісні «Мамина весна» для захисників України та їхніх матерів, який проходив у Трускавці.

У перший день візиту, у Трускавці висадили другу частину дерев у саду, який присвятили матерям військових Львівщини, у рамках благодійного мистецько-соціального заходу «Мамина весна».

Сад не лише присвятили матерям, але й  самі жінки брали участь у висадці дерев. Матері неабияк зраділи, побачивши, що саджанці, які вони своїми руками посадили минулої осені прийнялись і зацвіли.

 Виділятиме, та нагадуватиме про символічність саду новий монумент – Ангел, який цього року, також, постав на галявині.

Цьогоріч не лише розширили сад, а й у рамках заходу, провели п’ятий Всеукраїнський фестиваль-конкурс естрадної пісні «Мамина весна». Організатори – Трускавецька міська рада та голова Громадського об’єднання «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів» Олександр Іськов.

 Трускавець став 101-им містом, яке долучилося до проекту і проводить його вдруге.

Наступного дня всіх присутніх гостей та жителів міста вітали учасники міського фестивалю творчої молоді «Мелодія намиста» та переможці фестивалю естрадної пісні «Мамина весна».
Надзвичайні емоції та почуття справжнього свята юні таланти подарували усім присутнім на Майдані Незалежності у Трускавці.

Серед виконавців пісень та декламантів було чимало гостей зі сходу України, зокрема, Луганщини.

Наше місто представляла Ганна Ляч, яка з перших хвилин виступу підкорила всіх присутніх своїм артистизмом та щирістю виконання, за що й отримала заслужене І місце на даному фестивалі.

 Ведучою цього заходу, на запрошення Олександра Іськова, стала наша Ольга Аніскіна, яка теж своєю безпосередністю та небайдужістю підкорила жителів та гостей Трускавця.

Звійсно, під час особистої зустрічі з міським головою Трускавця Андрієм Кульчинським, Тарас Вікторович обговорив можливості співпраці стосовно оздоровлення дітей у санаторіях Трускавця та тісної співпраці між містами у майбутньому. 

       

Додати коментар