Героїн, гашиш та амфетамін на мільйон доларів вилучили митники Київської митниці ДФС у Борисполі

Київського митницею ДФС спільно з управлінням ГУ «К» СБ України та слідчими слідчого управління ГУ НП в м. Києві в рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками злочину, передбаченого ст. 307 КК України, здійснювалися розшукові заходи та слідчі дії, спрямовані на документування та припинення протиправної діяльності міжнародної організованої злочинної групи, члени якої налагодили канал контрабандного переміщення з країн Близького Сходу до Канади, транзитом через територію нашої держави наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах.

В ході документування протиправної діяльності вказаної злочинної групи, в зоні діяльності київської митниці ДФС України на території міжнародного аеропорту «Бориспіль» було виявлено вантаж, який прямував з Ірану до Канади, транзитом через територію України.

У речовинах, що знаходилися у вантажі загальною вагою 48  кг, при проведенні експрес-аналізу були виявлені наркотичні речовини – гашиш та героїн, а також психотропну речовину амфетамін.

Приблизна вартість вилученого на «чорному ринку» складає близько 1 мільйона доларів CША.

На теперішній час тривають слідчі дії.

ГУ ДФС у Київській області

Додати коментар