Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», пп.12.3.4 п.12.3 ст.12 Податкового кодексу України з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб міста Переяслава-Хмельницького виконавчий комітет міської ради повідомляє про оприлюднення проекту рішення міської ради «Про затвердження Положень та ставок місцевих податків і зборів на території міста Переяслава-Хмельницького на 2020 рік».

Розробниками регуляторного акта є управління економіки виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради.

Проект регуляторного акта та аналіз його регуляторного впливу з 6 травня 2019 року розміщені на веб-сайті: https://phm.gov.ua/?page_id=19791.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються упродовж місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 27/25, м. Переяслав-Хмельницький, Київська обл., 08400, за тел. +3804567 5-38-04 або на e-mail: econom.v@ukr.net  – відділ економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради.

Додати коментар