Анкета-опитування «Візьми участь у розробці Стратегічного плану розвитку міста Переяслава-Хмельницького на період 2019-2024 роки»

Ми готові до змін, бо хочемо бачити наше місто кращим. Саме тому наразі ведеться робота із розробки Стратегічного плану розвитку міста Переяслава-Хмельницького на період 2019-2024 роки.

Iз метою врахування думки максимальної кількості мешканців нашого міста, визначення пріоритетів і підготовки якісного та об’єктивного Стратегічного плану розвитку Переяслава, просимо вас долучитися до участі у анкетуванні.

Результати опитування є важливими для врахування думки мешканців, підприємців, активістів, молоді.

Опитування містить 18 питань та є анонімним (не передбачає введення персональних даних), що забезпечить отримання максимально достовірної інформації. 

Після завершення анкетування зібрану інформацію буде опрацьовано та узагальнено, що дозволить отримати певну статистичну інформацію по стану кожної галузі життєдіяльності нашого міста. Отримані та оброблені набори даних будуть використані при розробці Стратегії розвитку Переяслава до 2024 року.

Анкету можна завантажити та після заповнення надіслати в електронному вигляді  на електронну адресу: econom.v@ukr.net. Також відповісти на питання анкети можна на нашому сайті у розділі “Опитування” або перейшовши за посиланням: https://phm.gov.ua/?page_id=76

ЗАВАНТАЖИТИ АНКЕТУ

Відтепер заповнити анкету можна і в фойє будинку самоврядування, і в кабінеті 101 (ЦНАП) при отриманні адмінпослуг.

ВАША ДУМКА ДЛЯ НАС ВАЖЛИВА!!!

Додати коментар