20-річний ювілей на посаді директора гімназії сьогодні відзначає Олександр Батрак

Ювілейні дати приходять, як правило, несподівано. Особливо, коли за планами, їх утіленням, переборенням малих і великих проблем ніколи зупинити мить. Такий ритм життя повною мірою характеризує директора Переяслав-Хмельницької гімназії Олександра Петровича Батрака. Викликає повагу Людина, яка самостійно торує свій шлях, отримує задоволення від праці і не зупиняється на досягнутому.

Із нагоди 20-річниці перебування Олександра Петровича на посаді директора гімназії до цього навчального закладу сьогодні завітали міський голова 1998-2005 рр. Григорій Сокур, міський голова Тарас Костін, його заступник Валентина Губенко та голова міської організації профспілки працівників освіти і науки Анелія Ковальська.

«Ваші організаторські здібності та творчий підхід до справи, вимогливість і доброзичливість, виняткова працездатність і високий професіоналізм, наполегливість і принциповість, уміння масштабно і нестандартно мислити, людяність і щиросердість дають Вам змогу успішно вирішувати проблеми навчання і виховання майбутнього фахівця, вдосконалення організації навчального процесу. Нехай оберігає Вас Всевишній від усяких негараздів і тривог, а наступні роки повняться здоров’ям і радістю, бажанням і надалі засівати освітянську ниву…» – звернувся до ювіляра Тарас Вікторович.

«Вам, шановний Олександре Петровичу, вдалося забезпечити високий рівень освіти й розвиток природних задатків обдарованих дітей, навчально-виховний процес у закладі  відповідає всім вимогам сучасності… Нехай і надалі Ваша повсякденна нелегка праця на відповідальній посаді буде щедрою на нові ідеї та відкриття. Бажаю, щоб Вас завжди супроводжували творче натхнення, наснага, оптимізм та віра у велике майбутнє України…» – побажав Григорій Романович.

Щирим та щемним власним поетичним словом Олександра Петровича привітала Анелія Віталіївна.

Не обійшлося і без приємних пам’ятних подарунків та квітів шанованому ювіляру.

Сьогодні ж на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради було прийнято рішення про клопотання перед КОДА щодо присвоєння Олександру Петровичу почесного звання – Заслужений працівник освіти України.

 

Додати коментар