ОГОЛОШЕННЯ конкурсу щодо відбору виконавця робіт по розробленню детального плану території в межах вулиць Черняхівського, Петропавлівською, пров. 2-ий Петропавлівський, Суворова, Підварським кладовищем – межа міста

  1. Мета проведення конкурсу:

визначення виконавця з розробки детального плану частини території міста Переяслав-Хмельницького, призначених для комплексної забудови та/або реконструкції. 

      2. Відомості про території, що визначена для розробки ДПТ:

Межа розробки ДПТ:

В межах вулиць: Черняхівського, Петропавлівською, пров. 2-ий Петропавлівський, Суворова, Підварським кладовищем –межа міста. 

  1. Умови конкурсу:

3.1. Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка “до конкурсу з відбору виконавців робіт з розробки детальних планів території із зазначенням назви детального плану територій та дати проведення конкурсу. У конверті мають міститися відповідні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт загальним кошторисом на виконання робіт.

3.2. Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт.

3.3. Обов’язкові конкурсні вимоги до містобудівної документації:

1) Детальний план території уточнює у більш крупному масштабі положення генерального плану  для містобудівних потреб та виконується на топографічній основі М 1: 2000 у системі координат УСК 2000 ;

2) Детальним планом визначити:

– червоні лінії та лінії регулювання забудови;

– функціональне призначення, режим та параметри забудови однієї чи декількох земельних ділянок, розподіл територій згідно з будівельними нормами, державними стандартами і правилами;

– уточнення містобудівних умов та обмежень;

– потребу в підприємствах і закладах обслуговування населення, місце їх розташування;

– доцільність, обсяги, послідовність реконструкції забудови;

– черговість та обсяги інженерної підготовки території;

– систему інженерних мереж;

– порядок організації транспортного і пішохідного руху;

– порядок комплексного благоустрою та озеленення, потребу у формуванні екомережі.

  1. Перелік підтверджуючих документів, які подаються на конкурс з відбору виконавців:

– заява про участь у конкурсі за встановленою формою;

– копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду згідно з ЄДРПОУ (для претендента – юридичної особи);

– копія(ї) ліцензії(й), кваліфікаційного сертифіката архітектора, що дає право на виконання містобудівної документації;

– приклади робіт по розробленню подібних проектів містобудівної документації.

  1. Строк поданняконкурсної документації: до 17 год. 22 березня 2019 року (включно).
  2. Поштова адреса, за якою подаються документи: виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради, вул. Богдана Хмельницького, 27/25, (каб.19), м. Переяслав-Хмельницький, Київська область, 08400, тел. (04567) 3-76-08.
  3. Інформація про проведення конкурсу:конкурс з відборувиконавців детальних планів територій відбудеться 26 березня 2019 року о 14.00 год. в актовій залі виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради, вул. Богдана Хмельницького, 27/25, м. Переяслав-Хмельницький, Київська область, 08400, тел. (04567) 3-76-08.

Додати коментар