Зловмисник повернув прапор, який було вивішено на підтримку полонених моряків

Цієї ночі на флагштоці, який знаходиться на центральній площі Переяслава, знову замайорів прапор Військово-морських сил ЗСУ, який раніше грубо зірвав і викрав молодий юнак.

І знову продовження цієї історії продемонструвала камера відеоспостереження, встановлена на центральній площі міста. На відео видно, що приблизно о 23.19, 3 березня, молодий хлопець – підійшовши до центральної площі та, візуально оцінивши обстановку, швидко попрямував до флагштока і в лічені хвилини прикріпив прапор туди, звідки кількома днями раніше його поцупив. Не озираючись, юнак пішов геть із площі.

 

Складно пояснити дії цієї молодої людини, що ним керувало у момент злодіяння, які почуття переважали, коли юнак повертав прапор на місце, але одне відомо напевно, цей урок засвоїться ним на все життя. До того ж, ніколи й нікому не варто забувати просту християнську істину: «Те, що робиться за спинами людей, робиться на очах у Бога…».  Не можна недооцінити роботу «всевидящих» очей – камер відеоспостереження, встановлених не лише на центральній площі, але й по всьому місту.

Вже зранку, 4 березня, працівник виконкому закріпив повернутий прапор на місце і він знову замайорів над центральною площею як символ підтримки українського цвіту нації, наших молодих хлопців, бранців Кремля.   

До слова, сьогодні виповнюється рівно 100 днів, як узяли в полон українських  моряків.

Додати коментар