У Переяславі-Хмельницькому безробітних запрошували до проходження служби за контрактом у Збройних Силах України

1 березня 2019 року у приміщенні Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за участі Військової частини А3085 та Переяслав-Хмельницького об’єднаного міського військового комісаріату, відбувся «міні-ярмарок вакансій» для безробітних та шукачів роботи.

Заступник командира дивізіону з морально-психологічного забезпечення 43 окремої артилерійської бригади, лейтенант Олександр Красов та начальник відділення офіцерів запасу  Переяслав – Хмельницького військового комісаріату, старший лейтенант Олександр Звєрєв зазначили, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом громадян України віком від 20 до 50 років, на посади осіб сержантського та офіцерського складу. Під час заходу ознайомили присутніх зі специфікою роботи та особливостями прийому на службу.

Також Олександр Красов проінформував шукачів роботи про наявні актуальні вакансії за такими посадами: водій, механік-водій, навідники, командири гармат, бухгалтери та інші.

Учасники заходу цікавились умовами праці та розміром грошового забезпечення, наявністю соціального пакету, знаннями та навичками, які необхідні для служби за контрактом. Безробітні взяли активну участь у дискусії та мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.

Всіх бажаючих, кого зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: 

м. Переяслав-Хмельницький, вул. Шевченка, 23, каб. № 6, телефон для довідок: (04567) 5-36-09 та каб. № 14, телефони для довідок: (04567)5-16-82, (04567)5-53-95

Додати коментар