Вітання місцевого самоврядування з нагоди ювілею створення системи ДРАЦСу

Переяслав-Хмельницька міська рада та виконавчий комітет щиро вітають реєстраторів з нагоди відзначення 100-річного ювілею існування української системи державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС).

 Робота реєстратора ДРАЦСу – надзвичайно відповідальна і непроста. Щодня ви переживаєте різні емоції разом з людьми, які до вас звертаються. Ви ділитеся з ними своїм теплом   під час реєстрації народження чи шлюбу, ви співчуваєте українцям, коли вони отримують документ про смерть своїх близьких. До всіх цих подій, які стосуються доль конкретних людей, причетні також Ваші  колеги, які в різні періоди працювали в системі реєстрації. Відділи державної реєстрації актів цивільного стану – це не лише документи, це перш за все люди, які своєю щоденною роботою дарують людям свято.

Система ДРАЦСів постійно змінюється, щоб забезпечити громадян зручними та якісними послугами. Це стосується і видачі першого документа нового громадянина України – свідоцтва про народження  у пологовому будинку, і спрощеної процедури реєстрації шлюбу у рамках проекту «Шлюб за добу» та багатьох інших новацій, які були запроваджені за останні 5 років.

Бажаємо Вам успіхів і натхнення, щоб завжди у Вас був святковий настрій. Отримуйте задоволення від роботи, вдосконалюйтесь і розвивайтесь, надавайте людям якісні послуги і пам’ятайте: зміни – це закон життя. І ті, хто дивиться тільки в минуле чи лише на сьогодення, безперечно пропустять майбутнє. 

Міський голова                                                                                   Тарас Костін

 

Додати коментар