Олексій Кавилін: «Доходи місцевих бюджетів Київщини зросли на чверть»

За інформацією начальника ГУ ДФС у Київської області Олексія Кавиліна, станом на 1 грудня доходи місцевих бюджетів регіону зросли на 25% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. 

«За одинадцять місяців поточного року сума надходжень до місцевих бюджетів Київської області складає 11 мільярдів гривень. Цей показник перевищує минулорічний на 2,2 мільярдів гривень», – зазначив очільник фіскальної служби області.

Зокрема, він повідомив, що сума, яка надійшла від сплати податку на доходи фізичних осіб, дорівнює 7 мільярдам гривень. Це на 30% або 1,6 млрд. грн. більше, аніж надходження відповідного періоду 2017 року. Землекористувачі сплатили до місцевих скарбниць 1,1 млрд. грн. із сумою додаткових коштів у 22,5 млн. грн. Представники малого та середнього бізнесу перерахували до місцевих бюджетів  1,7 млрд. грн., що перевищує надходження минулого року на 28% або 357 млн. грн. 

Сплата податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки поповнила місцеві бюджети на суму у 280 мільйонів гривень із  темпом росту до 2017 року у 154% та додатковими коштами у 99 млн. грн.

На 65% або 8 мільйонів гривень порівняно з відповідним періодом минулого року зросла сплата транспортного податку: у період січень-грудень 2018 року до бюджетів перераховано  21 млн. грн.

 

 

 ГУ ДФС у Київській області 

 

 

Додати коментар