Відзначення Дня працівника соціальної сфери

Щороку, у першу неділю листопада, в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Встановлення цього професійного свята  –  вияв поваги до людей, завдяки яким втілюються у життя соціальні програми, контролюється трудова зайнятість громадян, здійснюється контроль за своєчасною виплатою заробітної плати, регулюються трудові відносини між працівником та роботодавцем надається вчасна допомога найнезахищенішим верствам населення нашої держави.

Урочистості з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери України відбулися у п’ятницю 2 листопада у приміщенні міської ради.

Участь в урочистих заходах взяли заступник міського голови Валентина Губенко, працівники служби у справах дітей та сім’ї, центру зайнятості, управління соціального захисту населення, центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді,центру соціального захисту пенсіонерів та інвалідів.

Насамперед зі словами привітань до присутніх звернулася  Валентина Губенко, яка висловила подяку працівникам соціальної сфери за самовіддану та наполегливу працю, яка сповнена гуманізму, милосердя, любові і тепла.

Зазначила, що роль працівника соціальної сфери особливо важлива. Саме від професіоналізму та відданості справі залежить повноцінне життя тих громадян, що потребують допомоги. Побажала добра і щастя, міцного здоров’я, достатку та родинного благополуччя.

З вітальним словом виступили начальники відділів та служб міської ради, а саме Микола Гуща – начальник управління соціального захисту населення; Катерина Лой – начальник  служби у справах дітей та сім’ї; Любов Красова – директор центру зайнятості; Людмила Борисюк – директор центру соціальних служб для  сім’ї, дітей та молоді.

По завершенню офіційної частини,за сумлінну працю, високе почуття відповідальності, професіоналізм та з нагоди Дня працівника соціальної сфери  грамотами та подяками  були нагороджені кращі працівники.

      Святкову програму з нагоди професійного свята присутнім подарували працівники відділу культури та туризму виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради та запрошені гості-Валерія Христюк та Андрій Іващенко.

Додати коментар